Slavna glumica proslavila je 47. rođendan, a vitkost duguje ovim tajnama

Foto: Instagram

GLUMICA Jennifer Garner proslavila je 47. rođendan, a mnogi će se složiti da izgleda bolje nego ikad. To je rezultat napornog truda koji ulaže izgled i zdravlje. 

Ova glumica već godinama trenira sa Simone De La Rue koja se proslavila programom Body By Simone koji je kombinacija kardio treninga i treninga snage.

“Trenira četiri do pet puta tjedno kada nema posebne pripreme za filmove”, otkrila je De La Rue za Women’s Health.

Ovaj duo treninge čini izazovnima miješanjem različitih stilova i vježbi.

“Radimo tradicionalne vježbe snage, a iduće minute plešemo i tako radimo na agilnosti i učvršćivanju corea”, pojasnila je slavna trenerica kojoj je poseban izazov bio pripremati Garner za ulogu u filmu Peppermint.

Glumica je vježbala šest dana u tjednu, sat do dva dnevno. Intenzivne pripreme trajale su čak tri mjeseca.

“Fokusirali smo se na ruke. Dizala je utege teške oko sedam kilograma. Puno vježbi smo radili oslanjajući se na težinu vlastitog tijela uz elastične trake”, opisala je De La Rue i dodala da je taj dodatak posebno cijenjen među ljudima koji putuju jer stane u svaku prtljagu.

Za prehranu slavne glumice je zadužena nutricionistica Kelly LeVeque uz koju je savladala mnoge trikove i naučila brojne tajne zdrave prehrane koje danas rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.