Slavna glumica otkrila što se nalazi na njenom dnevnom jelovniku

DENISE Richards prije godinu dana morala je promijeniti prehranu zbog zdravstvenih problema. Naime, fanovi glumice su uočili da joj je povećana tiroidna žlijezda pa je posjetila liječnika i napravila pretrage kojima je ustanovljeno da ima bolest štitnjače. 

Nakon što je godinama jela meso, okrenula se vegetarijanstvu iako nije potpuno izbacila meso iz prehrane.

“Rekla bih da je 90 posto moje prehrane bez glutena i promjena se vidi. Odrasla sam jedući meso, krumpir i tjesteninu i to su stvari u kojima uživam, ali postala sam umjerena”, pojasnila je za časopis Women’s Health.

Dan uvijek počinje šalicom kave. Vrlo je izbirljiva po tom pitanju te je nabavlja s Havaja, a ne voli nemasno ili zobeno mlijeko.

“Rijetko imam tipičan doručak koji se sastoji od omleta, mozzarelle, rajčica i bosiljka, ali događa se i da je to servirano”, dodaje Richards.

U danu ima nekoliko međuobroka, uglavnom je riječ o povrću poput krastavaca, rajčica, mrkve i celera. 

“Volim i svježi sir, a jedem i dosta orašastih plodova”, ističe.

Za ručak jede salatu, losos sa žara ili piletinu. Ono što je izbacila su umaci za salatu jer je alergična na češnjak, a on je sastojak većine dresinga. 

Večera je obrok za cijelu obitelj i najčešće su to piletina, mrkva, artičoke, salate, sotirane prokulice ili šparoge pripremljene na pari.

Voli i voće pa se u njenom dnevnom jelovniku nalaze papaja, nektarine, trešnje i ananas. To je hrana koju smatra desertom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.