Slavna glumica otkrila da je zbog dobitka kilograma sretnija nego ikad

Foto: Instagram

GLUMICA i producentica serije Djevojke Lena Dunham otkrila je kako se poznate zvijezde ne osjećaju uvijek dobro, iako prema mišljenju većine možda bolje izgledaju.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je usporedila svoje fotografije sa 63 kilograma i nedavnu na kojoj je teža deset kilograma. Potom je objasnila kako je težina utjecala na njezinu svakodnevicu.

''Lijevo: 63 kilograma, primala komplimente cijeli dan, prilazili su mi muškarci i bila sam na naslovnici tabloida uz napise kako dijeta djeluje'', napisala je, pa priznala: ''Također, bolesne kože i loše u glavi zbog malo šećera, tone kofeina i torbice prepune lijekova.''

O Dunhaminoj težini piše se otkako se pojavila na malim ekranima. U ovoj objavi otkrila je kako se ne fokusira na brojku na vagi, nego na nešto puno važnije, na vlastitu sreću.

''S desne strane: 73 kilograma, puna radosti i slobodna, primam komplimente od ljudi koji mi znače, živim na zabavnim i zdravim zalogajima i jelima, snažnog duha zahvaljujući nošenju psa.''

Iako je glumica poznata po tome što svoje tijelo prihvaća bez obzira na težinu, priznala je kako je postala osjetljiva.

''Čak i ova ratnica sa čežnjom gleda na lijevu sliku, dok se ne sjetim boli koja me dovela do toga.''

Dunham se zbog borbe s endometriozom podvrgnula histerektomiji, no živi sretan život u kojem se ne želi ičemu ograničavati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.