Skinula je 135 kg, no ispod haljine skriva tajnu o kojoj drugi takvi šute

Foto: Instagram 

KOJA vam je prva pomisao kad čujete da je netko uspio skinuti nevjerojatnih 135 kilograma? 

Vjerujemo da se prvo čudite, a potom pomislite na višak kože koji je nakon takvog mršavljenja morao ostati na tijelu. 

U pravu ste za oboje, iako nas raznorazne nove mršavice pokušavaju uvjeriti u to da nakon što su i one skinule dvoznamenkastu (i veću) kilažu, sad izgledaju divno i prirodno. 

Divno možda da, ali ispod haljine sigurno čuvaju tajnu koju je čuvala i 44-godišnja Jacqueline Adan iz priče o nevjerojatnim fizičkim transformacijama. 

"Nekada 225 kilograma, danas 135 kilograma lakša, no nešto je ostalo", priznala je javno kako bi ljude navela da ne vjeruju baš svim sličnim pričama kojima svjedočimo posljednjih mjeseci. 

Njen put je sličan svim ovakvim iskustvima. Patila je dugo, ali je bila strpljiva, pogotovo kad je počela primjećivati prve rezultate. I ona je, kao i mnogi prije nje, shvatila da je kombinacija zdrave hrane, naporne vježbe i stoičkog strpljenja jedina prava formula za dugoročno mršavljenje, a svoj je put redovno bilježila i objavljivala na Instagramu.  

Tu je često isticala i onu mračniju stranu mršavljenja.  

"Ljudi me danas vide i kažu, odlično, samo si smršavila, a nemaju pojma što to 'samo' znači. To je mukotrpna borba, fizička i psihička, to su bolna odricanja i teške dvojbe pa je pogrešno prikazati ovakvo mršavljenje kao lak zadatak", piše, među ostalim, u svojim postovima jer joj je dozlogrdilo to što se ljudi, pogotovo kad odrade najteži zadatak, počnu hvaliti kako je sve to bilo prilično lako. Tvrde da su takva drastična mršavljenja uvijek uspješna, a tijelo im postane predivno i nemaju posljedica.  

Takvi ovakve fotografije ne bi nikada objavili u javnosti. Vjerojatno se nikada ne bi ni slikali pa je Jacqueline odlučila pokazati sve! 

"Ovo je neminovna posljedica drastičnog mršavljenja i uspomena koju vjerojatno nitko ne želi na svom tijelu, ali je i dokaz da tako izgledamo baš svi mi koji smo uspjeli skinuti toliko masnih naslaga", pokazala je na slici i iskreno najavila operaciju s kojom će riješiti zadnju uspomenu na razdoblje kad je bila debela. 

Jedna operacija neće biti dovoljna. Trbuh i ruke bile su tek prva faza. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.