Sezona je namirnice koju Nina Badić obožava, a jamči sitost

NINA Badrić već dvije godine ne jede meso. Na veliku promjenu potaknuo ju je jelovnik Novaka Đokovića, a da je novi režim bio pun pogodak dokazuje podatak da je naša pjevačica skinula 20-ak kilograma i vratila energiju.

"Otkada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život", napisala je svojedobno na Instagramu.

Povrće jede u neograničenim količinama, bilo u obliku gustih juha ili salata. Pazi na unos voća, dok je tjestenina na njezinom meniju zastupljena tek u minimalnim količinama. Gazirana pića uopće ne konzumira, ali jednoj namirnici ne može odoljeti.

Story piše da su mahune jedno od omiljenih jela Nine Badrić. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a uz njih najviše voli jesti ribu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.