Poznate trenerice otkrivaju koje su im najbolje tajice za vježbu

Foto: 123rf/Instagram

KOLIKO je pravi odabir odjeće za trening važan svjedoče mnogi i pritom osim materijala mnogi ističu da su i dalje u potrazi za najboljim dizajnom koji će im pristajati kao saliven, a kada su žene u pitanju jedan odjevni predmet u teretani već je dugi niz godina must have.

Tajice. I to ne bilo kakve već crne, samo naoko obične crne tajice.

One su svestrane, elegantne i apsolutno praktične - i za trčanje i za šminku. Možete ih nositi i nositi i na štikle i na tenisice, ali važno je pronaći najbolji par. Nije stoga neobično da se o crnim tajicama sve češće piše kao o famoznim malim crnim haljinama, jer doista, imati jedan par savršenih crnih tajica rješenje za brojne "probleme" žena.

A kako bi odabrali najbolje crne tajice na svijetu, ekipa časopisa Glamour Health raspitala se kod nekih od najpoznatijih trenerica i pitali ih savjet, odnosno koje tajice one najradije biraju.

Andrea Orbeck bira tajice Kate Hudson

Jedna od poznatijih trenerica slavnih i poznatih, Andrea Orbeck, ostala je doslovno zadivljena crnim tajicama Fabletics Salar Legging s potpisom Kate Hudson. Kate ih i sama rado nosi - i to ne samo na treningu.

U prodaji su obične crne tajice ili crne s nizom različitih uzoraka, a tako lijepo oblikuju guzu da će vam i nakon treninga doći da ostanete u njima. Da jednostavno obujete visoke čizme na njih i ostatak dana uživate u svojoj obično-neobičnoj eleganciji.

Materijal je predivan, gust zbog čega dobro podiže guzu i stisne noge i trbuh, a opet dovoljno prozračan da koža diše, a vlaga se brzo apsorbira.

Mary Miller voli Sweaty Betty 10k Run Tights

Fitnes i pilates trenerica iz Los Angelesa čijom su zasluge mnoge zvijezde poprimile seksi oblik, ne može zamisliti vježbanje bez omiljenih Sweaty Betty 10k Run Tights koje su slobodnoj prodaji koštaju oko 110 dolara, no vrijede svakog centa, kako se kune trenerica Mary Miller.

Ne samo da su jako udobne, one vizualno izdužuju noge, a guzu drže prema nebu zbog čega tako dobro stoje svima. I tako su dobra pomoć kod treninga, ne samo zato što je materijal toliko udoban već zato što u njima izgledate savršeno i stalna su vam motivacija da se i dalje trudite i izgledate još bolje. "One su moja najnovija opsesija", naglasila je - s obzirom da ima i jednu malo stariju opsesiju - također crne tajice, ali druge marke. Koral Activewear lansirao je ranije savršenu liniju crnih tajica koje su udobne, čvrste, prozračne, ali super glatke i sjajne zbog čega su stvarno odličan izbor i za večernji izlazak.

 Astrid Swan

Osobna trenerica mnogih zvijezda zna odabrati dobar komad robe za ne baš puno novaca, a kada pričamo o običnim crnim tajicama njen je izbor Puma Clash Long Tights za 33 dolara.

Obožavam teksturu njihovog materijala i dizajn zbog kojeg se u njima osjećam savršeno, a kada vježbam kao da ih ni nemam na sebi. Lagane su, prozračne, a opet čvrste da svaki mišić drže na mjestu. I ne samo to - pronaći tajice za njene duge noge nije baš lak zadatak da im dužina bude baš "po mjeri", a da pritom stisnu struk taman gdje treba - ni previsoko ni prenisko.

Simone de la Rue

Svatko tko je ikada pohađao satove plesova kod famozne Simone de la Rue mogao ju je primijetiti u njenom omiljenom komadu odjeće - crnim tajicama Vie Activewear Rockell Compression Tights. Iako im je cijena nešto paprenija za naše prilike, koštaju oko 120 dolara, ali se isplate. U ponudi je čitava paleta boja i uzoraka, a većina tajica pri dnu imaju print koji vizualno izdužuje nogu i čini je tanjoj, no zapravo je materijal taj zbog kojeg Simone ne odustaje od ove australske marke. "U njima možete vježbati i znojiti se cijeli dan, a da uopće ne osjetite vlagu. Toliko dobro upijaju i toliko su prozračne", istaknula je ova trenerica čije razigrane plesne programe za liniju pohađaju mnoge zvijezde poput Naomi Watts i Sandre Bullock.

 Kyle Miller zna samo za dvije marke

Jedna od omiljenijih trenerica joge čije satove pohađaju i sestre Ashley i Mary Kate Olsen, trenutno razmišlja samo o dvije marke omiljenog komada sportske opreme - crnim tajicama Outdoor Voices Warmup Legging (oko 90 dolara) te Sweaty Betty Dinamic Leggings za 130 dolara.

Koje su mi omiljenije, zapitala se čak i sama Kyle Miller - pa - oboje! Kako i sam naziv sugerira, prve su za vježbanje po vani, za zagrijavanje, toliko dobro drže optimalnu toplinu, a druge za zakon za trening i slobodno vrijeme. U njima se osjećam super utegnuta, super mršava, a kako su zapravo jako rastezljive - nigdje me ne sputavaju niti stežu. Toliko ih volim da ih često nosim i kada ne treniram.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.