Ova snimka pokazuje zašto treba spustiti dasku prije nego što pustite vodu u WC-u

Foto: 123RF

TIKTOKERICA Kristin prije deset godina je pogledala snimku koja ju je toliko traumatizirala da cijelo desetljeće spušta WC dasku prije nego što pusti vodu.

Naime, objavila je snimku iz TV emisije u kojoj muškarac, koji se predstavlja kao liječnik, pojašnjava: "Kad se pomokrite pa pustite vodu, ona pršti na sve strane. Kad obavite veliku nuždu, još je gore. Nastaje neka vrsta fontane fekalija."

Da bi testirao tu teoriju, liječnik je ugasio svjetlo u kupaonici pa pomoću UV svjetla pokazao koliko točno mikroba odlazi u zrak pri svakom ispiranju WC školjke. 

Svijetle točkice, koje su zapravo razne bakterije, pršte i padaju na bilo što u krugu WC školjke, uključujući brijači aparat i četkicu za zube. 

@xxiamkristinxx

Why you need to put the lid down before you flush 🤢 ##dirtyjobs ##gross ##didyouknow ##cleantok ##foryou ##foryoupage ##fyp ##4u

♬ original sound - I Am Kristin📍

"Ako vas ova snimka ne traumatizira dovoljno, razmislite o činjenici da školjke u javnim WC-ima nemaju poklopac", dodala je Kristin. 

"Znao sam da ovo ne bih trebao gledati", "Oh, ne. Hvala ti na ovome. Više nikad neću ostaviti poklopac podignut", komentirali su neki ljudi snimku koja broji 1,6 milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.