Glumac otkrio kako je izgradio tijelo superheroja: Jedem 11 jaja za doručak...

NOAH Centineo se u samo nekoliko mjeseci pretvorio iz teen zvijezde u superheroja - i upravo je otkrio kako je ušao u najbolju formu svog života. Taj zgodni 24-godišnjak vrijedno je trenirao da bi se pripremio za ulogu superheroja Atoma Smashera u nadolazećem filmu DC Extended Universe Black Adam, a rezultati su oduševili mnoge.

Centineov trener, Kirk Myers, objavio je videozapis zvijezde dok vježba u teretani i bez sumnje možemo reći da je Noah gotovo neprepoznatljiv.

I sam glumac se pohvalio napretkom pa je na Instagramu objavio niz fotografija na kojima su njegovi mišići u prvom planu.

Međutim, nije samo naporan rad u teretani pomogao Centineu da postigne takvu nevjerojatnu transformaciju - drastično su se promijenile i njegove prehrambene navike. Kako je otkrio, utrostručio je unos kalorija da poveća mišićnu masu.

U intervjuu za ET Online 2020. godine Centineo je priznao: "To podrazumijeva puno jela. Pomislili biste da je to genijalno, ali to je oko 6000 kalorija dnevno. Prosječna osoba trebala bi jesti oko 2000 kalorija dnevno."

"Super je. Ne žalim se, ali ako ću biti iskren, pojedem jako puno jaja. Otprilike 11 jaja samo za doručak", ispričao je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.