Novi TikTok izazov žene izvode lako, a muškarcima je težak. Evo o čemu se radi

JOSEF RAKICH, 31-godišnji popularni osobni trener s Novog Zelanda, i njegova 33-godišnja supruga Maryam Matti isprobali su novi TikTok izazov s metlom, a ono što su otkrili ih je iznenadilo i nasmijalo.

Da biste izveli izazov, trebate objema rukama držati metlu vodoravno i u blizini poda, a potom zakoračiti jednom pa drugom nogom preko metle. Iako je Maryam to uradila s lakoćom, Josef se prilično mučio i naposljetku nije uspio, što je popratio smijehom.

@josef_rakich At least I can piss standing up. 😂🤷🏻‍♂️ @maryam.matti ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Činilo se kao da su mu stopala bila zalijepljena za tlo pa je na kraju izgubio ravnotežu i odustao. Video je pregledan više od 210.000 puta na Instagramu i TikToku, a Josef se našalio: Barem mogu piškiti stojeći."

Maryam je potom uzvratila napisavši: "Barem mogu svoje prljavo rublje staviti u košaru, a ne pored nje."

Dok su neki pratitelji umrli od smijeha, drugi su isticali da su uspjeli izvršiti izazov

"Laž, upravo sam uspio", napisao je jedan. "Moja djevojka me izazvala i bila je jako razočarana s kolikom lakoćom sam ovo uspio", dodao je drugi, dok je treći odgovorio: "Hahaha da, vrlo je lako. Ne možete to učiniti samo ako vam nedostaje mobilnosti."

Izazov s metlom predstavlja pravi izazov za vašu jezgru i kukove i najnoviji je u nizu viralnih izazova koji se tiču mobilnosti i odupiranju gravitaciji, a navodno je to muškarcima teže održavati.

Profesor Brian Ford sa sveučilišta Cambridge rekao je da razlog leži u veličini muških stopala. Potvrdio je i da žene imaju niže težište od muškaraca za nekoliko centimetara, ali da to ovdje nije ključno. "Dužina stopala je presudna", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.