Muškarci - niste ni svjesni koliko su žene zapravo često napaljene

Foto: 123rf

AKO biste u jednom trenutku pogledali svoju partnericu i poželjeli onako interesa radi ocijeniti njenu trenutnu seksualnu želju, ako je primjerice ocijenite sa 3, vjerujte da ste sigurno pogriješili i da je ta ocjena zapravo bliža primjerice šestici. Na ljestvici od 1 do 10.

Kaže to i studija, objavljena u Men's Healthu, a i žene su potiho potvrdile.

Znate što to znači? „To znači da su žene uglavnom napaljenije nego što muškarci misle i rezultati su to stvarno i pokazali.“, ispričala je autorica studije dr. Amy Muise. Ekipa je okupila brojne muškarce u vezama i zamolila ih da kroz tri dana u datim trenucima pokušaju ocijeniti seksualnu želju svojih partnerica. Na kraju se ispostavilo da je velika većina muškaraca totalno podcijenila svoje partnerice i da su zapravo u mnogim prilikama imali pravu šansu za seks, samo da su znali procijeniti stvarnu želju svoje partnerice.

Priča je zapravo takva da su žene često napaljene i pošteno osjećaju napaljenost, ali su nekako prelijene da krenu u akciju. Možda čak i ne prelijene, možda su jednostavno navikle da muškarac preuzima inicijativu ili jako brzo odustaju čim muškarac ne primijeti njenu napaljenost.

I tako ostaju „suhi“ i muškarci i žene, puno češće nego što ustvari žele.

Muškarci – eto vam stoga jasna poruka – postoji dobar način da otkrijete koliko je vaša partnerica stvarno napaljena tijekom dana – jednostavno je pitajte – i vidjet ćete – možda odjednom počnete dobivati puno češće nego što ste prije dobivali i očekivali.

Najgore što vam se može dogoditi je da kaže „ne“, ali neka vas to ne spriječi da opet probate uskoro. Možda će u međuvremenu promijeniti mišljenje, ili ćete je uhvatiti baš u trenutku visoke osmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.