Komičarka objasnila kako je promijenila stav o liposukciji: Stigle 40-e i carski rez

Foto: EPA

AMY SCHUMER je uvijek jasno i glasno govorila svoje mišljenje, a kad je u pitanju njezin osobni život, ne bježi ni od tema koje se inače smatraju kontroverznima. Od neplodnosti do endometrioze, a sada i liposukcije, komičarka je vrlo otvorena po pitanju svojih životnih borbi, a s kojima se brojne žene mogu poistovjetiti.

Objasnila je kako je promijenila stav o liposukciji

U nedavnoj epizodi podcasta Draga Chelsea, Schumer je opisala više detalja o svom postupku liposukcije. Rekla je: "Nikad nisam mislila da ću učiniti nešto slično. Kad bih čula riječ 'liposukcija', pomislila bih - to mi je tako ludo. I onda sam doživjela 40-e i carski rez", rekla je, otkrivši kako je promijenila mišljenje.

Iako većina osjeća borbu starenja i društvene pritiske koji dolaze s trajnim idealima ljepote i rodnim stereotipima, javne osobe doživljavaju puno ozbiljnije kritike na račun izgleda. Ne čudi stoga što mnogi pribjegavaju injekcijama i kozmetičkim zahvatima kako bi zadržali mladenački ten i figuru, no rijetko se o tome govori.

Nije htjela zbuniti javnost iznenadnom promjenom svog izgleda

Upravo iz tog razloga Schumer želi biti iskrena sa svojim obožavateljima i javno priznati da se podvrgnula liposukciji kako nikoga ne bi dovela u zabludu o tome zašto izgleda drugačije.

Prema klinici Mayo, liposukcija uključuje tehniku usisavanja koja izvlači masnoću iz različitih dijelova tijela, potencijalno uključujući trbuh, stražnjicu, ruke, vrat, bokove i bedra. Ako osoba koja je podvrgnuta liposukciji nakon toga ostane na dosljednoj težini, te promjene mogu biti trajne.

"Samo sam to htjela reći, jer ako me netko vidi na slikama i primijeti da izgledam mršavije, to je zato što sam bila na operaciji", rekla je Schumer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.