Kći Aleca Baldwina proslavila šest godina od kada je pobijedila anoreksiju i bulimiju

24-GODIŠNJA manekenka Ireland Baldwin, kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, na Instagramu je podijelila video kojim je obilježila šestu godišnjicu od kada je pobijedila anoreksiju i bulimiju s kojima se dugo vremena borila.

"Danas se obilježava šest godina od kada sam se izliječila od anoreksije i bulimije, kao i svih ostalih prisiljavanja na hranu i poremećaja prehrane s kojima sam se dugo borila", rekla je Baldwin u videu.

Ovim potezom je željela pružiti podršku svima onima koji se bore s istim problemom te ih potaknuti da naprave prvi korak prema velikoj životnoj promjeni.

Njezini obožavatelji nisu skrivali koliko su ponosni na nju te su joj mnogi čestitali na snazi i upornosti.

"Tako sam ponosna na tebe. Ti si tako divno ljudsko biće iznutra i izvana", samo je jedan od takvih komentara.

Baldwin je 2018. godine prvi put progovorila o svojim prošlim borbama kada je na Instagramu podijelila svoju staru fotografiju s natpisom "odbacivanje anoreksije". Podijelila je još jednu fotografiju sebe iz prethodnih godina na kojoj nosi bikini te je jednostavno napisala "Ne".

"Borila sam se s mnogim poremećajima prehrane i tjelesnim problemima kao mlađa djevojka i dugo mi je trebalo da pronađem ljubav i prihvaćanje!" napisala je te dodala: "Vjerujte mi, sva ta bol i uništavanje same sebe nije bilo vrijedno."

"Vježbajte i jedite zdravo da biste brinuli o svom umu i tijelu, ali pronađite zdravu ravnotežu! Život je prekratak", poručila je pratiteljima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.