Manekenka doživjela orgazam prilikom izvedbe čučnjeva: Saznajte kako i vi to možete!

Foto: Instagram, Facebook

JESSICA White je toliko seksepilna kao model da smo vjerovali kako nije moguće da uspije nadmašiti asocijaciju vlastite seksepilnosti. Međutim, prevarili smo se!


Jessica White, umjetničkog  imena Jypsy, više nas je nego iznenadili činjenicom kako je prilikom treninga, u kojemu je izvodila čučnjeve, doživjela orgazam.

Činjenica da netko trenira toliko intenzivno i posvećeno ni nas nije ostavila ravnodušnima. 
 
Jessica je naglasila kako je njen trener Robert Brance jedina osoba koja je može već u sedam sati ujutro natjerati na ustajanje iz kreveta te odlazak na trening.

Postavlja se pitanje ima li Robert toliki utjecaj na Jessicu da je zaslužan i za orgazam.


Neovisno o čemu je ovdje zapravo  riječ, Jessica kaže kako je shvatila da je njeno tijelo "veće i od nje same". 
 

Iako nam je dobro bio poznat termin coregasm koji predstavlja doživljeni orgazam za vrijeme fizičke aktivnosti, iznenadilo nas je istraživanje koje je provedeno od strane Sveučilišta Indiana.

U navedenom istraživanju od 370 žena koje su sudjelovale u istom njih čak 124 izjavilo je kako je doživjelo orgazam prilikom izvođenja treninga.

Tajna ženskog orgazma krije se u trbušnim mišićima, a orgazam se, očito vrlo jednostavno, može postići podizanjem utega, izvedbom joge, bicikliranjem, trčanjem i planinarenjem. 
 
Dakle, možemo zaključiti kako sve žene koje redovito odlaze na treninge, a još uvijek nisu doživjele orgazam, imaju "prostora" za napredak. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.