Glumica u 51. godini pozirala u bikiniju i zapalila Instagram isklesanim tijelom

GLUMICA Kyle Richards samo je jednom objavom uspjela privući sve poglede.

Naime, objavila je selfie snimljen u ogledalu, a na fotografiji pozira odjevena u oskudni bijeli bikini koji je naglasio njezine atribute, ali i vitku liniju.

Obožavateljima nisu promaknuli ni isklesani trbušnjaci, dok je ona skromno zaključila kako se "osjeća slatko, ali će možda kasnije obrisati fotografiju".

"Mislio sam da je to tvoja kći", jedan je od komentara, dok su drugi jednoglasno zaključili kako je "prezgodna".

Rijetki su oni koji mogu vjerovati da ova zgodna glumica ima 51 godinu, dok ona uporno ističe kako se nikada nije bolje osjećala, ali ni bolje izgledala. Sve to može zahvaliti činjenici da vježba više nego ikad te posebnu pažnju posvećuje zdravoj prehrani. Kako je ranije otkrila, vježba čak šest dana u tjednu, a samo nedjeljom odmara. Posebnu pažnju posvećuje kardio treninzima te, osim što vježba u kućnoj teretani, treninge često odrađuje i na svježem zraku. Također, obožavateljica je niza različitih oblika vježbanja, uključujući boks i SoulCycle, piše Women's Health.

"Ako se želim osjećati dobro ili ako sam pod stresom, jedino što trebam napraviti je vježbati", rekla je Kyle u jednom intervjuu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.