Glazbenica progovorila o gubitku gotovo 30 kilograma nakupljenih u trudnoći

GLAZBENICA Cassie je prije osam mjeseci rodila kćer Frankie Stone, a tijekom trudnoće je dobila više od 27 kilograma. To je, kako kaže, "imalo mnogo negativnih fizičkih učinaka" na njeno tijelo.

Sada je odlučila progovoriti o transformaciji kroz koju je prošla i gubitku nakupljenih kilograma.

"Izgubila sam 10 kilograma u prvih nekoliko tjedana, za što su mi rekli da je normalno, a zatim još pet kilograma tijekom sljedeća 2-3 tjedna", podijelila je.

Nakon toga, i nakon što je dobila liječničko dopuštenje, počela je i vježbati.

"U početku je bilo prilično teško. Sredinom ožujka sam izgubila oko 7 kilograma i osjećala sam se prilično dobro. Iako su se pojavile neobjašnjive tjeskobe, uspjela sam vježbati i tijekom njih te sam izgubila još 7 kilograma", otkrila je.

Međutim, Cassie je priznala kako su ti rezultati "trajali samo nekoliko tjedana" te je ubrzo vratila sedam kilograma, što ju je navelo da napravi testiranje krvi, a to je na kraju dovelo do postporođajne dijagnoze tireoiditisa, odnosno bolesti štitnjače.

"Prema onome što mi je liječnik rekao, to nije baš uobičajeno. Otprilike 5-10% žena to doživi u prvoj godini nakon porođaja", ispričala je Cassie.

"Sljedeća tri mjeseca koja su uslijedila bila su zbunjujuća i, u najmanju ruku, depresivna", nastavila je te dodala: "Promijenila sam način prehrane pazeći na stvari na koje sam negativno reagirala. Zapravo sam počela otprilike slijediti autoimunu dijetu u strahu da će se problem sa štitnjačom pretvoriti u Hashimotovu bolest."

Kako kaže, "potpuno sam izgubila razum", ali to joj je pomoglo da shvati što se događa s njezinim tijelom.

"Znam da mnogi misle - pa ona je udana za osobnog trenera", rekla je te dodala kako problem nije bio samo u kilogramima.

Ipak, zahvalila je i suprugu što joj je pomogao da ostane usredotočena na svoj cilj jer je želio da "opet bude sretna".

"Željela sam podijeliti svoju priču jer želim podsjetiti da nijedna priča o gubitku kilograma nije ista. Dobivanje toliko kilograma u trudnoći ima mnogo negativnih fizičkih učinaka na moje tijelo", napisala je, objašnjavajući da su bolovi u leđima i vratu samo jedna od tih posljedica.

Jednom kada se vratila u kondiciju i ojačala svoje mišiće uspjela se riješiti i većine bolova, piše People.

"Danas sam u boljoj formi nego što sam bila prije djeteta. Iskreno, mislim da nikada nisam bila u dobroj formi", napisala je ova novopečena mama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.