Britney Spears i njezin dečko videoobjavama svojih vježbi oduševljavaju fanove, a otkrili su i tko ih snima

Foto: Instagram

PJEVAČICA Britney Spears i osobni trener Sam Asghari u vezi su dvije godine. Tvrde kako odlično funkcioniraju na svim poljima, a posebno se dobro slažu kad je u pitanju zdrav život. Njihove fanove na društvenim mrežama posebno oduševljavaju videi u kojima zajedno vježbaju. 

“Vježbanje u paru uvijek je zabavno i radimo ih nekoliko puta”, otkrio je Asghari za časopis Men’s Health. “To je super zdravo, mentalno i fizički. Skreće um sa svega ostalog.”

U nedavnom intervjuu Britney je otkrila kako videe obično snima njezin 12-godišnji sin Sean Preston, no Asghari je taj koji inzistira da budu dotjeraniji.

“On je trener tako da sve mora biti savršeno. Ponovili smo vježbe vjerojatno 40 puta i ozlijedila sam se”, našalila se pjevačica za The Associated Press. “Video je izgledao odlično, napravio je dobar posao i uredio ga stvarno dobro.”

Osobnog trenera Britney motivira čak i kad ne vježbaju zajedno, ali kroz glazbu, kroz njegovu omiljenu pjesmu Stronger.

“Stavim slušalice i fokusiram se na vježbe - to je za mene terapija”, izjavio je.

Asghari voli kuhati, pa ponekad jedu sendviče, tjesteninu s pestom ili jela s piletinom. Ako idu na večeru, Asghari kaže kako se ne boji prekršiti pravila zdrave prehrane.

“Ako mi tijekom izlaska ravioli izgledaju dobro, naručit ću ih”, rekao je.

Pjevačica mu je inspiracija i podupire je.

“Motivira me više od ikoga. Nevjerojatno kako vas može poniziti žena poput nje. Kada bih bio tako ponizan kad sam najuspješniji, to bi bilo odlično. Odrastao sam uz tri sestre i dio moje osobnosti je podupirati obitelj, a Britney je moja obitelj. Uvijek ću joj biti podrška. Ona je blagoslov koji mi se dogodio.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.