Bodybuilder odradio triatlon u vlastitom domu, izgleda nevjerojatno kao što i zvuči

Foto: YouTube screenshot

JEDAN od poznatijih fitness YouTubera Matt Morsia otrčao je, odvozio dionicu biciklom i otplivao cijeli triatlon a da nije napustio svoju kuću i dvorište. Matt, čiji kanal MattDoesFitness na YouTubeu prati 1,6 milijuna pratitelja, odlučio je izvesti ultimativni fizički izazov u karanteni i završiti cijeli triatlon a da ne napusti svoj dom. Iako je i ranije imao divljih izazova, nijedan nije ni blizu ovome.

"Odradit ću sprint triatlon, skraćenu verziju pravog triatlona", izjavio je Matt čija ideja je otplivati 400 metara u dječjem bazenu u dvorištu kuće pa zatim odvoziti 3,2 kilometra i na kraju otrčati oko 2 kilometra po kući.

U tu svrhu napravio je stazu koja se proteže cijelom kućom, a jedan krug iznosi 32 metra. Da bi postigao željene udaljenosti, treba odvoziti 100 krugova i otrčati 50 krugova po stanu.

Da bi pratio udaljenost u bazenu, skinuo je aplikaciju Fitbit koja zamahe pretvara u metre, a izmislio je i mehanizam koji koristi uže za bungee skokove da bi ga održavao na mjestu dok "pliva".

Matt je triatlon započeo plivanjem, a do željene udaljenosti je došao u vremenu 10:10. Nakon izlaska iz bazena pričvrstio si je kacigu i krenuo u odrađivanje tog dijela utrke koja nije dobro završila ni po njega ni po kuću.

"Prsa i ramena su mi potpuno razvaljena. Izudarao sam si i nogu", zaključio je Matt u videu prije nego što je pokazao kako izgleda kuća nakon tih 100 krugova. "Zapravo, razvalio sam i kuću", kratko je komentirao.

No ispunio je traženo, i to u vremenu od 42:23 minute. Po završetku zadnjeg kruga obuvao je tenisice i otrčao zadnjih 50 krugova u vremenu od 12:47 minuta.

"12:47? To je zbilja loše za ni dva kilometra, zar ne? Ali dobro, trčao sam po kući, to mi ide u prilog", rekao je Matt kroz smijeh.

Za cijeli triatlon trebao mu je 1 sat, 5 minuta i 20 sekundi.

"Dosta loše. Izvlači me to što sam ga uspio odraditi u kući", zaključio je na kraju videa Matt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.