Ashley Graham pokazala kako vježbaju žene s velikim grudima i sve nasmijala

Foto: Instagram

SVJETSKU slavu Ashley Graham je zaradila kao plus size model. Iako joj mnogi često govore da možda i ne bi imala obline i koji kilogram viška da redovito trenira, ona je osoba koja odlaske u teretanu nikad ne propušta.

Nekoliko puta je dokazala da trenira intenzivno i satima se preznojava i da upravo tjelesnoj aktivnosti može zahvaliti na oblinama koje su joj donijele popularnost.

31-godišnjakinja sada je pokazala da joj prsa zadaju probleme prilikom izvođenja nekih vježbi poput mosta, ali ni zbog toga ne odustaje.

“Opušteno kad ti se prsa i brada dotaknu. Vrlo opušteno”, rekla je u videu i nastavila izvoditi seriju pomoću teške vreće u rukama. 

“Nikad nisam dopustila da me tijelo na bilo koji način ometa u napornim treninzima. Grudi, stražnjica, trbuh, ništa me ne može zaustaviti da se nastavim kretati i imati kontrolu nad svojim zdravljem”, napisala je.

Naravno, njen ‘problem’ razumljiv je mnogim ženama s većim poprsjem pa su joj poručile da znaju o čemu govori.

“Haha, tako ja izgledam na pilatesu”, “Moja svakodnevna borba u teretani”, “Ovo je stvarni problem, kao da gledam sebe”, neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.