Ako preživite ovaj trening za stražnjicu, vi zasigurno niste ljudsko biće

Foto: Instagram 

ŠALIMO se, naravno, iako vašoj stražnjici nakon ovog treninga neće biti do šale. I neka joj bude tako! 

Stražnjica je, da si ne lažemo, veliki hit posljednjih godina pa su i treninzi za nju postali jako traženi i popularni.  

I sami smo već podlegli tom hiru, a u potrazi za još boljim i jačim vježbama otkrili smo super intenzivan trening slavne trenerice Jillian Michaels. Na nju uvijek možemo računati da će odabrati vježbe s kojima neće biti šale i zbog kojih sutra ujutro nećete baš lako ustati.  

Naravno, to je znak da je trening doista bio učinkovit.  

Za trening koji je predstavila na svom Instagram profilu trebaju vam klupica i dva utega, iako može i bez njih. Tako će vam biti lakše, ali će i rezultati biti blaži.  

Vježbe zasigurno već znate, ali će vam se u njenoj kombinaciji činiti kao da dosad tako nikada niste vježbali.  

Trening počinje Bulgarian split čučnjevima, nastavlja s Hip Thrustom s dva utega u krilu, a potom se odmara Alternating Curtsy Step-upima, bez utega u rukama. No iako ne upotrebljava nikakvo dodatno opterećenje, vježba samo izgleda jednostavno.  

Konačna vježba je ona koja će vas dovesti do suza. Držite jednu bućicu na prsima i radite single-leg squat da vam stražnjica svaki put dotakne klupu. Na jednoj nozi, onoliko puta koliko možete ponoviti u 30 sekundi. 

Kod nje nema određenog broja ponavljanja jer smatra da je svatko različit zbog čega je znatno bolje fokusirati se na vrijeme trajanja vježbe nego na točan broj ponavljanja.

Tako svatko može raditi svojim tempom i intenzitetom, a ako baš želite da vam noge i stražnjica gore slijedite njen primjer: četiri vježbe, svaka po 30 sekundi, ukupno dvije serije.   

A ako ste doista natprosječno spremni pa vas čak ni ovaj trening ne natjera na plač, slobodno probajte i dva dodatna. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.