Zbog uspjeha serije o Jeffreyju Dahmeru Netflix najavio snimanje dvije nove sezone

Foto: Press

NAKON velikog uspjeha serije Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story Netflix je jučer objavio vijest o nastavku ove serije koja će dobiti još najmanje dvije sezone.

Međutim, sljedeće dvije sezone neće pratiti ubojstva Jeffreyja Dahmera, nego će se fokusirati na "druge monstruozne figure koje su utjecale na društvo". Iz Netflixa nisu otkrili tko će biti predstavljen u novim sezonama, no obožavatelji nagađaju da bi mogli uključiti Teda Bundyja ili Johna Waynea Gacyja. Datumi za nove sezone serija još nisu objavljeni.

Jedna od najgledanijih serija 

Serija o serijskom ubojici Jeffreyju Dahmeru izašla je 21. rujna, a do sada je prikupila više od 900 milijuna sati gledanja, što ju je učinilo jednom od najgledanijih serija na engleskom jeziku ikada.

 

Podsjećamo, Jeffrey Dahmer ubio je i raskomadao 17 muškaraca i mladića. Zbog stravičnih ubojstava uhićen je 1991. godine. Njegov otac je 1994. godine objavio memoare pod nazivom A Father‘s Story u kojima govori o svom sinu. Naveo je da prije samog uhićenja nije znao da mu je sin ubojica.

Jeffreyja Dahmera je nekoliko mjeseci nakon izlaska knjige u zatvoru na smrt pretukao drugi zatvorenik Christopher Scarver.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.