Trenutno najgledanija serija na Netflixu će imati drugu i treću sezonu

Screenshot: Youtube

NETFLIX će snimiti još dvije sezone serije Avatar: The Last Airbender. Akcijska adaptacija popularne Nickelodeonove istoimene serije završit će s trećom sezonom, prateći istu strukturu kao i animirana verzija, prenosi Variety. 

Ova serija trenutno je najgledanija na Netflixu u svijetu, uključujući i Hrvatsku. Od premijere 22. veljače Avatar: The Last Airbender je Netflixova najbolja engleska TV emisija s 41.1 milijun pregleda, prenosi Hollywood Reporter. Iz Netflixa su vijest podijelili i na društvenim mrežama, a objava prikazuje brojeve 1, 2 i 3, koji označavaju sve sezone koje će se snimati. Svaki broj prikazuje određeni element koji simbolizira jednu od nacija iz serije.

Podsjetimo, radnja serije smještena je u fantastični svijet koji je podijeljen na četiri nacije: Vodu, Zemlju, Vatru i Zrak. U svakoj naciji nalaze se gospodari koji mogu manipulirati jednim od četiri elementa. Međutim, samo jedna osoba, poznata kao Avatar, može upravljati svim elementima.

Dužnost Avatara je održavati mir u svijetu. Gledatelji u seriji prate 12-godišnjeg Avatara Aanga koji, sa svojim prijateljima iz različitih nacija, pokušava vratiti mir u svijetu kojim vlada dugogodišnji rat. 

U popularnoj seriji glavne uloge su utjelovili Gordon Cormier, Kiawentiio i Ian Ousley, a ostatak glumačke postave čine Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee, Daniel Dae Kim, Amber Midthunder, Matthew Yang King, Ken Leung, Elizabeth Yu i druge zvijezde.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.