Službeno je: Netflix je pronašao glavnu glumicu za novu sezonu Bridgertona

Foto: Shutterstock/Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je pronašao glavnu glumicu za nadolazeću, četvrtu sezonu popularne romantične serije Bridgerton.

Izvori su za Variety potvrdili da će glumica Yerin Ha glumiti Sophie Beckett, buduću partnericu Benedicta Bridgertona, kojeg glumi Luke Thompson. Nova sezona fokusirat će se na njihovu priču i pratit će događaje iz romana An Offer from a Gentleman autorice Julie Quinn.

Službeni sinopsis nove sezone glasi: "Četvrta sezona serije Bridgerton usredotočit će se na Benedicta, boema i drugog sina. Iako su njegov stariji i mlađi brat sretno oženjeni, Benedict se ne želi skrasiti - sve dok ne upozna fascinantnu 'damu u srebrnom' na balu pod maskama koji je organizirala njegova majka."

 

Gdje je glumila Ha?

Yerin Ha je australska glumica poznata po ulozi Kwan Ha u znanstvenofantastičnoj seriji Halo studija Paramount. Ha se pojavila u obje sezone serije.

Screenshot: YouTube/Paramount+

Osim toga, glumila je u australskim serijama Reef Break, Troppo i Bad Behaviour te u nezavisnom hororu Sissy. Ove godine moći ćemo je gledati u HBO-ovoj seriji Dune: Prophecy, prednastavku filmova Dune, redatelja Dennisa Villeneuvea.

Trenutno nije poznato kada kreće snimanje četvrte sezone Bridgertona. Izvršni producenti Bridgertona su Jess Brownell, Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica i Chris Van Dusen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.