Serija Stevena Spielberga tijekom premijere bila najgledanija ikad na Apple TV+

Screenshot: Youtube

APPLE TV+ je objavio da je miniserija Masters of the Air tijekom prvog vikenda prikazivanja bila najgledanija serija na streaming platformi dosad. Popularna dramska serija nastavak je legendarne serije Band of Brothers, a na njoj su kao izvršni producenti radili Gary Goetzman, Tom Hanks i Steven Spielberg.

Kako prenosi Variety, miniserija Masters of the Air je tijekom "prvog vikenda emitiranja imala više pregleda na Apple TV+ nego bilo koja prva sezona serije ikad". Iako točan broj gledatelja trenutno nije dostupan, ratna mini serija ostvarila je bolje rezultate od drugih visokoprofilnih naslova poput serija Hijack, The Morning Show i Severance. 

Dodaju da je nakon premijere gledanost Masters of the Air na Apple TV+ porasla za 65 posto u cijelom svijetu u usporedbi s prethodnim sedmodnevnim razdobljem. Šesta epizoda serije će se prikazati u petak, 23. veljače, a finalna epizoda dolazi 15. ožujka. 

 

Podsjetimo, miniserija je adaptirana prema istoimenoj knjizi Donalda L. Millera, a službeni sinopsis serije glasi: "Tijekom Drugog svjetskog rata zrakoplovci riskiraju svoje živote sa 100th Bomb Group, bratstvom iskovanim hrabrošću, gubitkom i trijumfom." U seriji glume Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner, Anthony Boyle, Josiah Cross i Ncuti Gatwa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.