Serija koju morate pogledati ove jeseni: Ruši rekorde gledanosti na Netflixu

Foto: Promo

Sadržaj nastao u suradnji s: Pickbox TV

KOKICE, dobra serija i chill. Nema boljeg recepta za uživanje tijekom hladnijih dana. Bilo da gledate s prijateljima ili solo, svakako si jesen obogatite novim krimi naslovima koji su oduševili publiku, a neki i srušili rekorde gledanosti. U krimi kuhinji kuha se novi recept za garantirano dobru dramu pod nazivom Harlan Coben: Neznanka (The Stranger).

Ako ste ljubitelj mračnih krimi serija sa zavrzlamama koje vas drže na rubu stolca, Harlan Coben: Neznanka je savršena serija za vas. Britanska produkcija, koja dolazi iz radionice popularnih romana poznatog pisca Harlana Cobena, garantira napetu radnju, neočekivane obrate i likove koji su daleko od crno-bijelog prikaza.

Inače, Cobenovi romani, više od trideset prevedenih na četrdeset pet jezika, postali su bestseleri u SAD-u, Engleskoj i Francuskoj i prodani su u više od sedamdeset pet milijuna primjeraka diljem svijeta. Mnogi od njih dobili su svoje ekranizacije na velikim i malim platnima.

Serija Harlan Coben: Neznanka u jednoj sezoni prati Adama Pricea, običnog obiteljskog čovjeka čiji se život potpuno preokrene kada mu nepoznata žena otkrije šokantnu tajnu o njegovoj supruzi. Što više Adam istražuje, dublje ulazi u mračnu mrežu laži, prevara i misterija, koja na kraju uključuje čitavu zajednicu.

S razlogom rekordna gledanost 

Ono što seriju Harlan Coben: Neznanka čini posebnim, osim briljantne glumačke postave, uključujući Richarda Armitagea i Siobhan Finneran, način je na koji se svakodnevni životi običnih ljudi upleću u širi misterij, koji se čini gotovo nevjerojatnim.

Gledatelji su podijeljeni. Neki su oduševljeni dinamikom i napetostima, dok drugi smatraju da su obrat i završetak previše nevjerojatni. Ono sigurno je da serija gledatelje drži na rubu sjedala u svih osam epizoda.

Upravo ta podijeljenost publike pokazuje koliko je serija utjecajna i zbog čega je oborila rekorde gledanosti na Netflixu. Sada je imamo priliku gledati na Pickbox TV kanalu.

Foto: Promo

Počevši od 30. rujna Harlan Coben: Neznanka će biti dostupna na Pickbox TV kanalu u večernjem terminu, a detaljan raspored je dostupan ovdje. Ovo znači da nećete morati pretraživati streaming servise da biste došli do svoje omiljene serije. Ovo je prilika da je doživite u najkvalitetnijem obliku na kanalu koja donosi najbolje od britanske produkcije.

Sve manjinske produkcije na jednom mjestu 

Nema mnogo prilika da se u filmskom svijetu, kao i u svijetu TV produkcije u Hrvatskoj vide bogati, raskošni britanski krajolici ili upozna skandinavska kinematografija prožeta životnim pričama i tamnijim ambijentom, koja duboko propituje psihološko stanje uma i moralne vrijednosti. 

Pickbox TV kanal ujedinio je ove dvije upečatljive produkcije te gledateljima pruža priliku da se odmaknu od Hollywooda i već viđenog te istraže manje poznate produkcije kvalitetnog sadržaja. 

Osim kriminalistike, Pickbox TV kanal nudi balans svih žanrova tako da svatko može pronaći jesenski ugođaj za sebe.  

Sponzorirani sadržaj donose Index i Pickbox TV u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.