Otkriven novi kralj čudovišta: Hoće li Godzilla i Kong udružiti snage?

Screenshot: YouTube

MONSTERVERSE, filmski svemir u kojem obitavaju Godzilla, Kong i ostali Titani, dobiva novi nastavak pod nazivom Godzilla x Kong: The New Empire. Filmska kuća Legendary Entertainment objavila je teaser za film u kojem prvi put vidimo novog Titana kako sjedi na tronu koji okružuje gomila kostiju. Kamera se polako pomiče unatrag te nam otkriva da se među kostima nalaze lubanje Godzille i Konga. Posljednji kadar prikazuje detalj lica novog majmunolikog čudovišta i njegove plave svjetleće oči.

Godzilla x Kong: The New Empire pratit će King Konga i Godzillu u zajedničkoj borbi protiv ogromne prijetnje koja se skriva u našem svijetu. Novi film će nam dati uvid u povijest i podrijetlo Titana, Otoka lubanja i bitke koja je dovela do nastanka ovih nevjerojatnih stvorenja.  

Ovo je peti film u Monsterversu i drugi susret Godzille i Konga unutar istog filma. Monsterverse je započeo uspješnim rebootom Godzille iz 2014. godine. Iza njega slijede jednako uspješan Kong: Otok lubanja (2017.) i manje uspješan Godzilla: Kralj zvijeri (2019.), a posljednji u nizu je Godzilla vs. Kong iz 2021. godine, za koji se nije očekivalo da će postati toliki hit među gledateljima.

Godzilla x Kong: The New Empire režira Adam Wingard, koji je režirao i originalni Godzilla vs. Kong, a scenaristi su Terry Rossio, Jeremy Slater i Simon Barrett. Svoje uloge u filmu će ponoviti Rebecca Hall, Brian Tyree Henry i Kaylee Hottle, a pridružit će im se Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns i Rachel House, piše Collider. 

Fanovi su nestrpljivi

Izlazak teasera je oduševio fanove franšize koji nestrpljivo iščekuju novi film. 

"Nemam riječi… Legendary je iznenada izbacio teaser i film je postao najiščekivaniji u Monsterverseu", "Nastavak koji trebamo, ali koji ne zaslužujemo", "Nadam se da će objaviti još promotivnih materijala", neki su od komentara fanova na YouTubeu. 

Hoće li Godzilla i Kong uspjeti udružiti snage protiv nove, smrtonosne prijetnje? Kako su nastali Titani i misteriozni Otok lubanja? Odgovor na sva pitanja doznat ćemo 15. ožujka 2024. kada film dolazi u kina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.