Objavljene su prve slike za treću sezonu Bridgertona, glumci su neprepoznatljivi

Foto: Instagram/Netflix

NETFLIX je objavio prve fotografije treće sezone serije Bridgerton, koja ovog puta adaptira roman Romancing Mister Bridgerton, autorice Julie Quinn. Najnoviju sezonu predvode Nicola Coughlan, koja glumi Penelope Featherington, i Luke Newton, koji glumi Colina Bridgertona. 

Foto: Instagram/Netflix

Penelope Featherington nije dobila sretan završetak u posljednjoj epizodi prošle sezone. Njeno prijateljstvo s Eloise Bridgerton se raspalo nakon što je otkrila Penelopin tajni identitet. Osim toga, Colin Bridgerton, u kojeg je zaljubljena godinama, slomio joj je srce, kada ga je slučajno čula da drugima govori kako nikada neće imati romantične osjećaje prema njoj. Bit će zanimljivo gledati razvoj događaja i Penelopinih odnosa nakon burnog kraja druge sezone. 

Prema Netflixovom Tudumu, Penelope u Londonsku debitantsku sezonu ulazi potpuno preporođena i spremna osamostaliti se, a Colin se vraća nakon putovanja diljem Europe i nije mu jasno zašto se Penelope prema njemu ponaša hladnije nego prije. "I Colin i Penelope su malo sazreli. Samo vrijeme može reći u kojem će smjeru ići njihovo prijateljstvo", rekla je Coughlan.

Foto: Instagram/Netflix

Fotografije koje je Netflix objavio pokazuju fizičku transformaciju poznatih likova. Oboje izgledaju zrelije u usporedbi s prošlim sezonama, a frizure i šminka su ovog puta inspirirani starim Hollywoodom iako je serija smještena u 19. stoljeće.

Foto: Instagram/Netflix

U treću sezonu se vraća već poznata glumačka postava koja uključuje Jonathana Baileyja, Simone Ashley, Claudiu Jessie, Lukea Thompsona, Ruth Gemmel, Adjou Andoh, Bessie Carter i Goldu Rosheuvel. Među novim licima su Hannah Dodd, Daniel Francis i Sam Phillips. 

Snimanje treće sezone je počelo u srpnju 2022. godine, ali još uvijek nije poznat datum premijere najnovije sezone, koja bi trebala izaći tijekom 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.