Objavljen trailer za jedan od najoriginalnijih filmova u posljednjih nekoliko godina

Screenshot: YouTube/Shudder

STREAMING servis Shudder objavio je trailer za dugo očekivani horor film Late Night with the Devil. Film su napisali i režirali braća Colin i Cameron Cairnes.

Late Night with the Devil imao je premijeru na prošlogodišnjem Filmskom festivalu South by Southwest (SXSW), koji se održavao u ožujku. Film je toliko oduševio kritičare da na Rotten Tomatoesu trenutno ima 100 posto.

 

Film je snimljen tehnikom found footage, a radnja prati Jacka Delroya, voditelja jednog fiktivnog kasnovečernjeg talk showa koji se prikazivao u 70-ima. Delroy je na Noć vještica 1977. godine imao intervju s parapsihologinjom, dr. June Ross-Mitchell, i tinejdžericom Lilly, čiji život Ross-Mitchell opisuje u svojoj najnovijoj knjizi. Lilly je preživjela masovno samoubojstvo koje je počinila sotonistička crkva u kojoj je odrastala.

Glavne uloge u filmu igraju David Dastmalchian, Laura Gordon, Ian Bliss i Fayssal Bazzi. Sporedne uloge igraju Ingrid Torelli, Rhys Auteri, Georgina Haig i Josh Quong Tart.

Gledatelji su oduševljeni trailerom

Gledatelji su oduševljeni trailerom za Late Night With the Devil, a mnogi od njih ne mogu dočekati premijeru. Oni koji su imali priliku pogledati film na prošlogodišnjem festivalu pišu da je film odličan.

"Pogledao sam ovo prošle godine i bilo je odlično. David Dastmalchian je tako dobar u filmu", "Ponosim se Davidom. Bio je odličan sporedni glumac u toliko filmova, u Twin Peaksu, a sada ga gledamo kao zvijezdu jednog jako originalnog filma", "Ovo je jedna od najboljih filmskih ideja koje sam vidio u posljednjih par godina. Drago mi je što napokon dobivamo nešto svježe i originalno", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Late Night with the Devil imat će premijeru u kinima 22. ožujka ove godine, a na Shudder dolazi 19. travnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.