Novi božićni klasik: Evo kako to izgleda kad zločesti Djed Božićnjak umire muški

Screenshot: YouTube

STIGAO je prosinac, što znači da je vrijeme za blagdanske filmove, a ako vam je dosta gledanja istih klasika svake godine, možda biste htjeli uživati ​​u nečem potpuno drugačijem.

Violent Night

U kina je stigao Violent Night, akcijski božićni film koji je Irish Times proglasio kao spoj filmova Umri muški i Sam u kući. David Harbour zločesti je, pijani i depresivni Djed Božićnjak koji se bori protiv plaćenika koji su uzeli bogatu obitelj kao taoce u njihovom domu.

 

Srećom, ovaj agresivni Djed Božićnjak ipak ima herojsku crtu i spasit će nekoga sa svoje liste dobrih ljudi, a kazniti onoga s liste zločestih, bez puno otkrivanja radnje.

Redatelj filma je Norvežanin Tommy Wirkola, poznat po franšizama kao što su Ivica i Marica: Lovci na vještice i Mrtvi snijeg, a među ostalim zvijezdama filma su John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson i Beverly D'Angelo.

Neobičan spoj

"Napola Umri muški, a napola Sam u kući", opis je filma prema Irish Timesu koji ga je ocijenio s dvije zvjezdice od mogućih pet, što navodi da ova kombinacija možda nije dobitna.

"Djevojčica radi sve što radi Kevin u Sam u kući. Djed Božićnjak u biti postaje Bruce Willis iz Umri muški", opisali su film koji otkriva zločestu stranu Djeda Božićnjaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.