Na Netflix je stigao akcijski film s Halle Berry, gledatelji pišu: Jako je dobar

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX je jučer stigla akcijska komedija The Union s Halle Berry i Markom Wahlbergom u glavnim ulogama. Unatoč osrednjim ocjenama kritičara prosječni gledatelji pohvalili su Netflixov najnoviji hit.

Mark Wahlberg u komediji je utjelovio građevinskog radnika Mikea, čiji se život okrene naglavačke kada ponovno sretne Roxanne (Berry), svoju djevojku iz srednje škole. Roxanne je članica tajne agencije The Union koja obavlja prljave poslove za vladu.

Nakon što je šefovi pošalju u Europu na opasnu misiju, Roxanne odluči unajmiti Mikea jer vjeruje da je on najbolji muškarac za taj posao. Naravno, on pristaje jer je i dalje zaljubljen u Roxanne.

 

Film je režirao Julian Farino, koji je radio na HBO-ovoj seriji Entourage. Scenarij za The Union napisali su Joe Barton i David Guggenheim.

Sporednu glumačku postavu čine Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alice Lee, Jackie Earle Haley i J. K. Simmons.

Kritičari su podijeljeni oko filma

Akcijska komedija The Union podijelila je kritičare te na Rotten Tomatoesu zasad ima samo 47 posto. Dok jedni pišu da je film isprazan i nema nikakvog smisla, drugi tvrde da je zabavan te da Berry i Wahlberg imaju odličnu kemiju.

Komentari prosječnih gledatelja na društvenim mrežama većinom su pozitivni.

"Jako dobar film", napisao je jedan korisnik Facebooka, dok je drugi dodao: "Stvarno dobar film iako je radnja predvidiva."

"Upravo sam pogledao The Union na Netflixu. Uživao sam, uglavnom zbog scena automobilskih potjera", napisao je korisnik X-a.

"Pogledala sam The Union i mogu reći da je to zabavan akcijski film", napisala je jedna korisnica.

Ipak, neki gledatelji nisu bili oduševljeni. "The Union na Netflixu - gledajte ovo samo ako nemate apsolutno ništa drugo za raditi", napisao je razočarani korisnik X-a.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.