Korisnici Netflixa zahtijevaju drugu sezonu triler serije ocijenjene sa 100%

Screenshot: YouTube/Netflix

KORISNICI Netflixa ne prestaju hvaliti talijansku triler seriju The Law According to Lidia Poët, koja je imala premijeru u veljači prošle godine. Prema portalu UNILAD, mnogi korisnici zahtijevaju drugu sezonu serije koja na Rotten Tomatoesu ima ocjenu 100%.

Serija The Law According to Lidia Poët smještena je u talijanski grad Torino 1883. godine, razdoblje kada je Italijom vladao Umberto I. i kada žene još nisu imale pravo glasa, iako im je par godina ranije dopušteno da pohađaju fakultete. 

Serija prati Lidiju Poët, mladu odvjetnicu koja istražuje ubojstva i rješava zločine, dok se istovremeno bori sa seksizmom na radnom mjestu.

Glavnu ulogu u seriji igra Matilda De Angelis, a uz nju se pojavljuju Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Sinéad Thornhill, Sara Lazzaro i Dario Aita.

Gledatelji su oduševljeni 

The Law According to Lidia Poët zasad ima jednu sezonu koja se sastoji od šest epizoda, a brojni gledatelji na društvenim mrežama pišu kako žele vidjeti i drugu sezonu.

"Molim vas, napravite drugu sezonu serije The Law According to Lidia Poët. Glumačka postava, radnja, scenografija, sve je tako odlično", napisao je jedan fan.

"Uživam u seriji The Law According to Lidia Poët - radnja smještena u kasno 19. stoljeće je fascinantna, politika je dočarana na elegantan način, scenarij je sjajan, gluma je odlična, a odjeća božanstvena! Dala bih bubreg za plašt iz druge epizode", napisala je druga korisnica,

Srećom za obožavatelje, Netflix je još prošle godine potvrdio da će talijanska serija dobiti drugu sezonu. Druga sezona serije The Law According to Lidia Poët na Netflix dolazi na proljeće 2024. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.