Kit Harington o posljednjoj sezoni Igre prijestolja: Nismo mogli nastaviti dalje

Screenshot: Youtube

ENGLESKI glumac Kit Harington, mnogima najpoznatiji po ulozi Jona Snowa iz svjetski poznate HBO-ove serije Igra prijestolja, u nedavnom je intervjuu komentirao posljednju sezonu serije. Za mnoge obožavatelje serije, posljednja, osma sezona bila je razočaravajuća, a neki čak smatraju i nedostojna serije takve kvalitete. 

Harington se u intervjuu za GQ osvrnuo na oštre kritike koje je dobila osma sezona. Iako i sam smatra da su učinjene neke pogreške oko priče, istaknuo je kako misli da je serija morala završiti s osmom sezonom, i to iz jednog važnog razloga, prenosi Screen Rant.

"Mislim da je, ako je postojala neka pogreška u završetku Igre prijestolja, to bilo zato što smo svi bili tako prokleto umorni da nismo mogli nastaviti dalje. Razumijem da su neki mislili da je sve prebrzo i možda se slažem s njima. Ali nisam siguran da je postojao neki drugi način. 

Kad gledam slike sebe iz posljednje sezone, izgledam iscrpljeno. Izgledam potrošeno. Nisam imao snage za još jednu sezonu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mislim da su možda napravljene pogreške u priči prema kraju. Mislim da su donesene neke odluke koje nisu baš uspjele", izjavio je slavni glumac kojeg će publika uskoro gledati u novoj sezoni serije Industry koja se prikazuje na Maxu.

Sve su sezone Igre prijestolja (Game of Thrones) dostupne na Maxu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.