Izašao je teaser za One Piece, potencijalno najbolju Netflixovu igranu adaptaciju

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio teaser za igranu adaptaciju One Piecea, najprodavanije japanske mange svih vremena.

Serija prati Luffyja, mladića koji sanja o tome da postane kralj gusara, a uz svoju posadu odlazi u potragu za blagom. Prva sezona serije će imati osam epizoda, a u glavnim ulogama ćemo vidjeti Iñakija Godoyu kao Luffyja, Mackenyua Maedu kao Roronoa Zoroa, Emily Rudd kao Nami, Jacoba Romera Gibsona kao Usoppa i Taza Skylara kao Sanjija.

 

Eiichiro Oda, tvorac mange One Piece, izvršni je producent serije i surađivao je s Netflixom kako bi se pobrinuo da serija bude što vjernija njegovoj viziji, piše Variety. U svibnju je na Twitteru dao izjavu o napretku serije.

"Iako razumiju svakog lika, očito je da dolazimo iz vrlo različitih kultura", rekao je Oda o suradnji s Netflixom. "Tako da, kad je riječ o zabavi, imamo različita pravila, vještine i ciljeve. Ponekad to može biti frustrirajuće za obje strane. Pitao sam se: 'Svi pokušavamo doći na isto mjesto, kako to da onda razmišljamo drugačije?' Jednom prilikom sam se čak pitao je li uopće moguća strana produkcija?!'"

"Vjerujem da je ovo posljednja prilika da One Piece približim cijelom svijetu", izjavio je tvorac mange. "Ako ćemo to učiniti, želim nadzirati produkciju dok sam još aktivan... Objavljeno je da će serija biti premijerno prikazana 2023. godine, ali obećali su mi da je neće izbaciti sve dok ja nisam zadovoljan."

Fanovi su oduševljeni teaserom i pohvalili su produkciju zbog pažnje koju su dali detaljima, što uključuje kostime koji izgledaju identično onima iz mange.

Cool idea to use the outfits from coverspreads
by u/Zealousideal-Bet9456 in OnePiece

Komentari na YouTubeu su bili ispunjeni pozitivnim porukama. "Ovo zaista izgleda fantastično", "Tako sam sretan zbog ovog trailera. Ne želim ga ni analizirati. Volim One Piece i znam da ljudi koji rade na ovome isto vole One Piece", "... Meni se ovo sviđa, uspjeli su prikazati srž mange. Briga me, spreman sam za plovidbu. Vjerujem da će biti zabavno", samo su neki od komentara.

Serija će imati premijeru 31. kolovoza na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.