Glumac u usponu utjelovit će jednog od najpoznatijih Mattelovih superheroja

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Mattel

NICHOLAS Galitzine, zvijezda Amazonovog hit-filma The Idea of You, utjelovit će princa Adama, poznatijeg kao He-Man, u filmskoj adaptaciji Mattelove franšize Gospodari svemira (Masters of the Universe), potvrdio je Variety.

Film će režirati Travis Knight, redatelj uspješnih filmova Bumblebee i Kubo and the Two Strings. Na adaptaciji rade studio Amazon MGM i Mattel. 

Film o Gospodarima svemira je u razvoju već dvadeset godina. Prvo su na njemu trebali raditi Warner Bros i Sony, prije nego što je cijeli projekt preuzeo Netflix. Netflix je od filma odustao prošle godine, zbog problema s budžetom.

Početnu verziju scenarija napisali su David Callaham i braća Nee, a trenutno ga dovršava Chris Butler. Radnja igrane adaptacije još uvijek nije poznata.

Gospodari svemira prate avanture heroja He-Mana s planeta Eternije, koji je kao dijete završio na Zemlji. Desetljećima kasnije, He-Man se vraća na Eterniju kako bi spasio svoj planet od zlog Skeletora.

Kroz Gospodare svemira Galitzine nastavlja svoju suradnju sa studijem Amazon MGM, s kojim je radio na romantičnoj komediji The Idea of You. S Amazonom je radio i na popularnoj adaptaciji romana Red, White & Royal Blue.

Film Gospodari svemira u kina bi trebao doći 5. lipnja 2026. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.