Gledatelji tvrde da je Jennifer Lawrence u novom filmu odigrala svoju najbolju ulogu

Screenshot: YouTube

PREMA mišljenju gledatelja, Jennifer Lawrence je u filmu Cura za sve (No Hard Feelings) odigrala svoju najbolju ulogu. Iako je 32-godišnjakinja utjelovila neke od kultnih likova, gledatelji smatraju da je sada podignula ljestvicu i da se najbolje snalazi u komedijama.

Lawrence se u filmu našla u ulozi glavne glumice, ali i producentice. To je prva glavna uloga ove oskarovke u jednoj komediji. Utjelovila je Maddie koja se zbog teške životne situacije (za koju je velikim dijelom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego što krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksepilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije baš tako jednostavno šarmirati.

"Ovaj film me podsjetio na doba Američke pite i Mamurluka. Vraćamo se bezobraznim komedijama sa zvjezdanom postavom", napisao je jedan gledatelj na Twitteru.

"Nisam mislio da ću ovo dijeliti na Twitteru, ali No Hard Feelings morate pogledati. Jennifer Lawrence je pokazala svoje komičarske sposobnosti na najbolji način. Općenito, ovo je jedna od njezinih najboljih izvedbi", tvrdi drugi.

"Bez ljutnje, ali ovo je najbolja uloga Jennifer Lawrence. Vrištat ćete od smijeha", poručuje treći.

Film je stigao u kina 21. lipnja, a u njemu se pojavljuju i Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales, Andrew Barth Feldman i Kyle Mooney.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.