Gledatelji pišu da je ovaj podcijenjeni ZF horor jedan od najboljih koje su pogledali

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz filma Life, nemojte čitati dalje.

LJUBITELJI horora na Redditu su jučer birali filmove s najstrašnijim završecima, a među njima su naveli i podcijenjeni znanstvenofantastični horor Life iz 2017. godine.

Riječ je o hororu koji je režirao Daniel Espinosa, a napisali su ga Rhett Reese i Paul Wernick. Glumačku postavu čine Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare i Olga Dihovichnaya.

Life prati posadu Međunarodne svemirske postaje (ISS) kojoj sonda pošalje uzorke tla s Marsa. Jedan od znanstvenika uspije oživjeti izvanzemaljsku stanicu koju je pronašao u uzorku, no ne očekuje da će oživljavanje potaknuti nagli rast izvanzemaljskog organizma.

Organizam, kojeg su nazvali Calvin, u početku djeluje bezopasno, ali nakon što pobjegne iz laboratorija, pretvara se u inteligentnog predatora čija su meta znanstvenici ISS-a.

 

Film nije ostvario značajan uspjeh, ali gledatelje je oduševio završetak

Iako film sam po sebi nije ostvario značajan uspjeh, ljubitelji horora pohvalili su ga zbog zastrašujućeg prikaza izvanzemaljca i tragičnog završetka u kojem Calvin izađe kao pobjednik.

"Ovaj film me i dalje užasava. Da ga barem nikada nisam pogledao", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Jako podcijenjen film i odlična glumačka postava. Suosjećao sam sa svim likovima, što je za mene rijetkost", dodao je drugi, dok je treći napisao: "Odličan završetak, volio bih vidjeti nastavak."

"Ovaj film ima najstrašniji prikaz izvanzemaljca. Više ga nikada neću gledati", napisao je četvrti.

Horor Life u Hrvatskoj je dostupan na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.