Fanovi primijetili zanimljivu skrivenu ulogu u seriji The Last of Us

Screenshot: YouTube

Oprez! Tekst sadrži spoilere

VEĆ je uglavnom svima, a pogotovo fanovima igre The Last of Us, poznato da će se u jednom trenutku u seriji pojaviti i originalni glumci iz igre, Ashley Johnson i Troy Baker, no samo u epizodnim i skrivenim ulogama, ali već u prvoj epizodi oni najveći fanovi uočili su još jednu zanimljivost koju gotovo nitko nije primijetio.

Johnson, koja u igri glumi Ellie, glumit će u seriji Ellienu pokojnu majku Annu u jednom od retrospektivnih segmenata, a Baker koji glumi Joela pojavit će se u epizodnoj ulozi kao član skupine doseljenika koji ima brutalne metode preživljavanja.

 

Još jedna skrivena uloga

Međutim već u prvoj epizodi oni najveći fanovi primijetili su još jednu skrivenu ulogu, odnosno činjenicu da se u seriji pojavljuje i Craig Mazin, izvršni producent ove serije. Glumi vojnika. Njegovu skrivenu ulogu razotkrio je youtuber Eric Voss.

Mazin, osim iza The Last of Us, stoji iza vrlo uspješne HBO-ove serije Černobil iz 2019. godine, a ranije u karijeri radio je i na popularnoj parodiji Mrak film.

Serija je druga najgledanija premijera na HBO-u u zadnjih 13 godina

Inače, serija The Last of Us, adaptacija kultne videoigre, premijerno je prikazana u nedjelju, 15. siječnja na HBO-u. Serija je odmah postigla odlične rezultate te je postala druga najgledanija premijera u posljednjih 13 godina na ovoj streaming platformi.

Prema podacima Warner Bros. Discoveryja, prva epizoda serije imala je 4.7 milijuna gledatelja putem HBO kanala i streaming kanala HBO Max. Premijera serije Carstvo poroka 2010. godine objavljena je prije nego što je lansirana streaming platforma HBO Max te prije nego što su njezini prethodnici HBO Go i HBO Now bili rasprostranjeni diljem svijeta.

Jedina serija koja je imala više gledatelja u zadnjih 13 godina bila je Zmajeva kuća. Premijeru te serije prošlog ljeta gledalo je gotovo 10 milijuna gledatelja, a Igru prijestolja 4.2 milijuna gledatelja 2011. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.