Fanovi popularnog youtubera poludjeli na spin-off The Boysa zbog kontroverzne scene

Screenshot: YouTube

GEN V je spin-off serija popularnih The Boysa. Baš kao i original, i ovaj projekt je odlično prihvaćen među kritičarima i publikom.

Serija će imati sveukupno osam epizoda, a dosad ih je emitirano pet. Nema tko Gen V nije pohvalio, no posljednjih je dana neki gledatelji, a ujedno i fanovi popularnog youtubera Felixa Kjellberga, poznatijeg kao PewDiePie, obrušili su se na kreatore Gen V zbog kontroverzne scene u seriji.

Jedna scena prikazuje influencericu iz tog svijeta koja se hvali svojim YouTube kanalom. U jednom trenutku kaže da je "nešto poput PewDiePiea, ali bez nacističkih poveznica". PewDiePie je tijekom aktivne karijere na YouTubeu često iznosio i radio kontroverzne stvari.

Prozvan nacistom i rasistom

Jedna od najpoznatijih kontroverzi dogodila se 2017. godine, kad je Felix platio dvojici Indijaca da zaplešu držeći znak na kojem piše: "Smrt svim Židovima." Nakon što je doživio zgražanje javnosti branio se tvrdnjom kako je samo htio pokazati što će ljudi sve učiniti za pet dolara.

Također je u jednom prijenosu uživo, kad je igrao popularni PUBG, protivnika nazvao crn***om. Vrlo brzo se i ispričao zbog toga, no šteta je već bila učinjena. 

Danas PewDiePie živi u Japanu sa svojom suprugom i nedavno rođenim sinom Bjornom. Posvetio se obiteljskom životu. Iako i dalje objavljuje videe na svom kanalu, mnogi tvrde da se zapravo umirovio od aktivnog bavljenja YouTubeom.

"Nadam se da znate što se događa kad pokušate biti woke"

Brojni fanovi poludjeli su kad su vidjeli spomenutu scenu iz Gen V-a.

"Od istog trenutka više ne gledam seriju. Užasan scenarij", komentirao je jedan obožavatelj.

"Nekad sam stalno gledao PewDiePiea kako vrišti od straha u horor igrama. To su bili dobri dani YouTubea. Zašto ga odjednom nazivate nacistom, Gen V? Nadam se da znate što se događa kad pokušate biti woke. Osim ako ne volite biti woke", izjasnio se drugi.

"Ovo prelazi granicu"

"Ta kontroverza se dogodila prije mnogo godina. Lik je bio glup, napravio kontroverzu, ispričao se, utišao, postao chill, zanemario preglede, umirovio, odselio u Japan i dobio dijete. I sad vi o tome pričate kao da se nedavno dogodilo. Krenite dalje, glupani", tvrdi treći.

"PewDiePie je imao dozu svojih kontroverzi zbog kojih se možete ljutiti na njega ako želite, ali ovo prelazi granicu i ulazi u teritorij klevetanja", komentirao je četvrti.

"Veliko iznenađenje, Gen V je tinejdžerska drama zoomerskog smeća", oglasio se peti.

"Koliko smo pali kao čovječanstvo kad dozvoljavamo ovakvim ljudima da postoje. Ostavite PewDiePiea na miru, neka uživa u sretnom kraju", napisao je šesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.