Fanovi Narcosa i Griselde preporučuju ovu seriju smještenu u podzemlje Napulja

Screenshot: YouTube

NEDAVNO objavljena Netflixova serija Griselda, koja je inspirirana životom zloglasne Griselde Blanco, pokazala se kao veliki hit među publikom i brzo se probila na listu najgledanijih na streaming platformi.

Griseldu je kreirao producent Narcosa, Eric Newman, koji je ranije rekao da ga je privukao fascinantni lik Griselde Blanco još u vrijeme dok je provodio istraživanje za seriju Narcos.

Ako ste u potrazi za novom serijom slične tematike, fanovi Griselde i Narcosa preporučuju Gomorrah. Smještena u Napulju 2010-ih, Gomorrah se temelji na istoimenoj knjizi novinara Roberta Saviana. Radnja je usredotočena na kriminalni sindikat Camorra koji je zgrnuo bogatstvo kokainom, korupcijom i kemijskim otpadom.

Kada je šef klana uhićen, unutar redova Camorre izbila je unutarnja borba za moć između stare i mlade garde, kao i suparničkih bandi.

 

Serija se prikazivala pet sezona između 2014. i 2021., a ima solidnih 8.6 na IMDb-u, dok na Rotten Tomatoesu drži jednako impresivnih 85 posto.

"Ne mogu se sjetiti tko mi je nakon Narcosa preporučio Gomorrah, ali nije pogriješio", "Odgledao sam četiri sezone i mogu reći da je to jedna od najboljih serija ikad", "Brutalno autentična serija", neki su od komentara na X-u.

>> Ako ste ljubitelj serija o svijetu droge, evo još šest preporuka

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.