Evo kojem glumcu je ponuđena glavna uloga u Tarantinovom novom filmu

Foto: EPA

PAUL Walter Hauser je potencijalna nova zvijezda najnovijeg filma Quentina Tarantina, nazvanog The Movie Critic, donosi World of Reel. 

Hauser je 36-godišnji glumac i komičar, koji se proslavio ulogama u filmovima I,Tonya (2017), BlacKkKlansman (2018), Late Night (2019) i Cruella (2021). Uloga u Tarantinovom filmu mu je ponuđena prije početka štrajka glumaca, a još nije poznato je li ju prihvatio. 

Foto: EPA

The Movie Critic je Tarantinov deseti i ujedno posljednji film, a radnja filma je smještena u 1977. godinu, u kojoj su izašli neki od najvećih holivudskih hitova, od Ratova zvijezda i Groznice subotnje večeri, do Annie Hall i Eraserhrada. U centru priče je fiktivni filmski kritičar Jim Sheldon, koji piše za novine Hollywood Press. 

Iako dodatne informacije o radnji i glumačkoj postavi još uvijek nisu dostupne, kruže glasine da bi se Samuel L. Jackson mogao pojaviti u filmu. Scenarij za The Movie Critic je već dovršen, a produkcija bi trebala započeti u Los Angelesu nakon završetka štrajka glumaca. Ako štrajk ne završi ove jeseni, snimanje će najvjerojatnije započeti tek sredinom iduće godine. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.