Chris Evans o povratku u poznatu ulogu nakon 17 godina: Ostvarenje sna

Foto: EPA

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere za film Deadpool & Wolverine. Ako niste gledali film i ne želite otkriti radnju, nemojte čitati tekst. 

CHRIS Evans mnogima je najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike, odnosno Stevea Rogersa u Marvelovim filmovima, ali to nije jedini superheroj kojeg je glumio. Evans je također utjelovio Johnnyja Storma u filmu Fantastic Four, a obožavatelji su ga nedavno, nakon 17 godina, imali priliku gledati u filmu Deadpool & Wolverine. 

Johnny Storm bio je samo jedan od nekoliko iznenađenja u filmu, a glumac se na društvenim mrežama odlučio zahvaliti na pruženoj prilici da opet glumi ovog lika. Evans se u objavi na Instagram priči zahvalio Ryanu Reynoldsu, Hughu Jackmanu i redatelju Shawnu Levyju, s kojima je i podijelio fotografiju sa seta.

"Hvala Ryanu Reynoldsu, Hughu Jackmanu i Shawnu Levyju što su mi dopustili da budem dio tako nevjerojatnog filma! Oni su među najboljim ljudima koje ćete ikad upoznati. Posebno hvala Ryanu koji je omogućio da se sve ovo dogodi. Ponovno glumiti Johnnyja bilo je ostvarenje sna i on će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", napisao je glumac u objavi na Instagramu. 

Chris Evans glumio je Johnnyja Storma u dva filma Fantastic Four. Prvi je premijeru u kinima imao 2005. godine, a nastavak Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer objavljen je 2007. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.