Barry Keoghan progovorio o šokantnoj sceni iz trilera koji je zgrozio gledatelje

Screenshot: YouTube/Prime Video

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz filma Saltburn, nemojte čitati dalje.

BARRY Keoghan, zvijezda filmova The Banshees of Inisherin i The Killing of a Sacred Deer, u intervjuu za Deadline progovorio je o jednoj od najkontroverznijih scena iz psihološkog trilera Saltburn.

Keoghan je u najnovijem trileru redateljice Emerald Fennell utjelovio Olivera Quicka, studenta s Oxforda koji završi u društvu popularnog aristokrata Felixa Cattona. Nakon što Oliver kaže Felixu da se ne može vratiti kući zbog obiteljskih problema, Felix ga pozove na imanje Saltburn, gdje živi sa svojom obitelji.

Oliver ubrzo uspijeva šarmirati cijelu obitelj Catton, no problemi se počinju javljati kada Felix otkrije da njegov novi prijatelj nije osoba kakvom se predstavlja.

Iako film ima nekoliko šokantnih scena, gledatelje je posebno zgrozila scena u kojoj Oliver ima seksualne odnose s grobom Felixa Cattona, nedugo nakon njegovog sprovoda.

 

Keoghan je na jučerašnjem crvenom tepihu, uoči 81. dodjele nagrade Zlatni globus, otkrio da je ta scena bila potpuno improvizirana.

"Htio sam vidjeti što će Oliver učiniti sljedeće. Htio sam vidjeti kako izgleda sljedeća razina njegove opsesije", rekao je Keoghan. "Time hoću reći da sam samo htio pustiti kameru da snima. Nisam se htio pripremati ni vježbati, i dogodilo se to što se dogodilo. Scena je snimljena iz jednog pokušaja i mislim da je bila u redu. Pomaknula je priču unaprijed."

Keoghan je za svoju izvedbu u Saltburnu dobio nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca. Saltburn je donio nominaciju za Zlatni globus i glumici Rosamund Pike, koja je u filmu utjelovila Felixovu majku Elspeth.

Saltburn je dostupan na streaming servisu Prime Video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.