Ako vam se svidjela serija Fool Me Once, mogli biste pogledati i ove

Screenshot: YouTube

Čim je 1. siječnja stigla na Netflix, serija Fool Me Once postala je hit. Gledatelje je oduševila napeta radnja, zbog čega je brzo stigla na prvo mjesto najgledanijih serija u Hrvatskoj.

Dugo iščekivana adaptacija trilera popularnog romana Fool Me Once, koji je napisao i objavio Harlan Coben 2016. godine, prati Mayu Stern (Michelle Keegan) koja se pokušava pomiriti s brutalnim ubojstvom svog supruga Joea (Richard Armitage). No kada Maya instalira kameru kako bi nadzirala dadilju koja čuva njezinu kćer, ugleda muškarca kojeg prepoznaje u svojoj kući. Točnije, svog supruga, za kojeg je mislila da je mrtav.

 

Ako dijelite mišljenje većine i ako ste Fool Me Once odgledali u dahu, evo još nekoliko serija nastalih po djelima Harlana Cobena koje bi vam se mogle svidjeti.

The Stranger

Ova serija snimljena je 2020., a u njoj glume Richard Armitage, Hannah John-Kamen i Siobhan Finneran.

U sinopsisu piše: "Adam Price je sretno oženjen otac dvoje djece čiji se život preokrene naopačke nakon što mu stranac otkrije tajnu o njegovoj ženi."

 

Stay Close

U ovoj seriji iz 2021. glavnu ulogu ima Cush Jumbo, koja glumi Megan, majku troje djece iz predgrađa koja unatoč svim naporima ne može pobjeći od svoje prošlosti. Megan ima partnera Davea, a život im izgleda idilično. No Megan je u prošlosti radila kao striptizeta pod imenom Cassie i tada joj je mnogo ljudi ušlo u život.

Dok je bila striptizeta, Cassien nekadašnji klijent Stewart Green, koji je njome bio opsjednut, nestao je bez traga. Istovremeno, Cassie bježi od starog života. Ostaje otvoreno pitanje je li Stewart uopće živ ili ga je netko ubio. I, ako jest, tko.

 

Nakon 17 godina Cassie, odnosno Megan, mora se suočiti s prošlošću koju će joj u život donijeti dva detektiva koja istražuju niz nestalih osoba, uključujući i Greena. Sumnjivci se gomilaju, a popis mrtvih i nestalih postaje sve duži.

Safe

Ovo je bila prva serija Harlana Cobena na engleskom jeziku koja je stigla na Netflix još 2018., a u njoj se pojavljuju Emmett J. Scanlan, Michael C. Hall i Amanda Abbington.

Radnja prati Toma, čija je supruga umrla prije godinu dana, pa on odgaja njihove dvije kćeri u prekrasnom zatvorenom naselju, s bliskim prijateljima u blizini. Započinje novu ljubavnu vezu, ali kada njegova najstarija kći nestane pod misterioznim okolnostima, shvaća da zapravo ne zna ništa o ljudima koji su mu najbliži.

 

Na Netflixu su dostupne serije Harlana Cobena i na drugim jezicima. To su The Innocent, Hold Tight, Gone for Good i The Woods.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.