Prodaje se najduža europska limuzina. Jeftinija je od Dacije Sandero

Foto: autoscout24

Prodaje se najduža limuzina na europskom kontinentu. Dugačka je čak 14 metara i teška više od četiri tone. Baza je američki Lincoln Continental Town Car, a u njega je ugrađen motor od 150 KS. Četiri tone i navedena snaga? Nije baš da limuzina do stotke ubrzava za deset sekundi, piše HAK Revija.

Ova cestovna verzija ljenjivca može se pronaći u oglasnicima Autohaus Lorenzera ili Autoscouta24, a cijena je 14.995 eura, što je 95 eura manje od početne Dacije Sandero. Nove.

Njemački magazin Bild piše da limuzinu prodaju Natalia (38) i Gonne Lorenzen (47). Oni vode Autogalerie Lorenzen u Husumu, gdje prodaju male automobile, luksuzne automobile i ovakve prerađene limuzine. Gonne je auto kupio prije godinu i pol.

Već trideset godina trguje automobilima i ima posebnu strast prema sportskim i klasičnim. Limuzina je opremljena minibarom, TV-om i s pet sofa. "Nažalost, prijašnji vlasnici nisu s njim pažljivo postupali", kaže Gonne. "Treba još puno toga napraviti. Trenutačno primjerice auto ne želi u rikverc", dodaje.

Već pogled na fotografije upućuje da je trenutni vlasnik u pravu. Limuzina doista ne živi svoje najslavnije dane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.