Kamera snimila nasilnika u pohodu: Zabijao se u aute, razbijao prozore i skakao po krovu

Screenshot:YouTube

BIZARNI primjer neviđenog cestovnog nasilja u kojem je nasilnika snimila kamera dok se više puta terencem zabijao u parkirano vozilo.

Nemili događaj zbio se na ulicama Sacramenta, a do incidenta je došlo nakon što se 40-godišnji Garcia Alvarez posvađao s vozačem Ford Fieste. Alvarez je nakon toga odlučio svojim Trailhawkom pratiti Forda i nakon određenog se vremena zabio u Fiestu, i to nekoliko puta.

Tu njegovo divljanje ne prestaje, već nastavlja voziti gradom i par ulica dalje se bez ikakvog razloga zalijeće u parkiranu Hondu CR-V. Nakon toga se još nekoliko puta zalijeće u japanski SUV da bi naposljetku, nakon što je onesposobio i svoje vozilo, izašao i počeo skakati po krovu Honde. Ubrzo dolazi i policija koja ga je uhitila i smjestila na sigurno.

Alvarez je tijekom uhićenja pao s krova Honde, pa je završio i u bolnici, no u konačnici se mora suočiti s nimalo bezazlenom optužnicama za vandalizam i napad smrtonosnim oružjem. Naknadnim vještačenjem utvrđeno je kako je Alvarez bio pod utjecajem narkotika, no još uvijek nije poznato zašto se baš namjerio na parkiranu Hondu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.