Izabrao je najbolje i najgore od Ženeve: Dobri, loši i odvratni

Screenshot: YouTube

HARRY Metcalfe je osoba koja je vjerojatno isprobala najviše automobila, a osim što se može pohvaliti jednom od najimpresivnijih kolekcija automobila, njegov cinizam je tipično otočki. Posebno kad posjeti Mansory.

Ženevski salon je iza nas, a nakon nebrojenih premijera vrijeme je da se slože dojmovi. Nema sumnje, svijet je odlučio da će budućnost ići u smjeru SUV-ova, ali i električne energije. Potpuno neočekivano jer SUV ide u smjeru razmetnosti, a električna energija kao glavni adut daje ekološki aspekt. To je primijetio i Metcalfe, koji se nakon početnih divljenja brojnim novitetima počeo snebivati već kod Rolls Roycea. Da, Cullinan pokazuje što se danas traži, a ruski Aurus potvrđuje da ima mjesta za još igrača. A onda dolazimo do apsolutne krajnosti, i to u svakom pogledu.

Kad se auto zove Billionaire i temelji na Cullinanu, jasno je da se radi o nečem skupom, a onda je dovoljno pogledati na trenutak u kabinu i "diviti'' se krokodilskoj koži. Metcalfe je na ovom štandu još jednom pokazao sve čari britanskog humora.

U nastavku pogledajte jedan od zanimljivijih pregleda ženevskog salona automobila.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.