FOTO Novi Nissan Qashqai stigao u Hrvatsku, poznate i cijene

Foto: Nissan

NAJPOPULARNIJI Nissanov model i utemeljitelj crossover segmenta dobio je novo lice. 

Obnovljeni Qashqai lako ćete prepoznati, posebno sprijeda gdje je model dobio novo lice. U skladu je s trendovima, što u prijevodu znači minimalistički tanka svjetla i još agresivniji izgled. Straga pak nova grafika svjetala, a svemu dodajmo i novi dizajn naplataka te tri nove nijanse karoserije. 

Još više šminke

Inačica N-Design novo je pojačanje u ponudi modela Qashqai. Podnožje vrata i lukovi kotača ovdje su izvedeni u boji karoserije, a tu su i novi 20-inčni aluminijski naplatci doista posebnog izgleda. 

>> FOTO Nissan predstavlja obnovljeni Qashqai, evo što je novo

Pogled u kabinu ne otkriva puno novosti. One se tiču novih presvlaka i tehnoloških unapređenja. Potonje se odnosi na Around View Monitor, sada s pogledom "kroz poklopac motora", ali i na uvođenje Google usluga u multimediju. Primjerice, serijski je, od razine opreme N-Connecta, dostupna usluga Google Maps.

Ponuda motora je poznata. Kreće s blagim hibridima od 140 i 158 KS, a vrh ponude čini e-Power koncept hibrida s električnim pogonom i benzincem u ulozi generatora. Potonji razvija 190 KS, a baterija je kapaciteta 1.8 kWh.

Znamo i cijene

Osvježeni Qashqai krenuo je u prodaju od 17. rujna, i to po početnoj cijeni od 31.018 eura za osnovnu izvedbu 1.3 DIG-T 140 Acenta. Opremljenija N-Connecta stoji 33.116 eura, dok ponuda za snažniju opciju i CVT mjenjač kreće od 33.060 eura. Spomenimo i 4WD verziju (od 37.026 eura) te e-Power koji kreće od 39.503 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.