104-godišnji veteran je odlučio kupiti novi auto, pogledajte što mu se dogodilo

Foto: Chevrolet, Joe Basil Chevrolet/Facebook

KOLIKO puta ste se osjećali pri kupovini auta kao da ste loše prošli?

Kupci nerijetko iz salona izađu s automobilom koji niti nisu namjeravali kupiti, a onda se s vremenskim odmakom dogodi otrježnjenje, a ono u pravilu potvrdi kako niste prošli najbolje. Međutim, postoje izuzeci, a ovaj primjer definitivno spada u red dobrih vijesti. 

Radi se o prodajnom salonu Chevroleta u New Yorku u koji je nedavno stigao kupac kakav se rijetko viđa. Prošlog četvrtka posjetio ih je Clint Johnson, 104-godišnji veteran Drugog svjetskog rata. Stigao je kako bi kupio novi Chevrolet Sonic, no vodstvo salona je nakon kratkog vijećanja odlučilo da će mu automobil pokloniti. 

U objavi na društvenim mrežama ovako su komentirali svoju odluku: "Clint, 104-godišnji veteran Drugog svjetskog rata, htio je kod nas kupiti Chevrolet Sonic, a mi smo, s obzirom na to da se toliko žrtvovao za nas, odlučili mu jednostavno pokloniti automobil. Hvala ti za sve što si učinio Clint, nećemo ti se nikada moći odužiti.“

Ovaj prodajni salon inače aktivno sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama među kojima je i "Vehicles for Vets“, program kojim se osiguravaju besplatni automobili za ratne veterane. Ove godine su zbog pandemije sve takve akcije otkazane pa je ovaj salon odlučio samostalno darovati automobil. 

U okviru tog programa veterani mogu birati automobil koji žele, a ovaj je ostao pri prvotnoj želji da ima maleni Chevrolet. Inače, cijena ovog automobila je u Americi od 16.720 dolara naviše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.